Uncategorized

Visszatér az Európa Liga, a program és jósolás

Március 12-én játszották le a párharcok első meccsét. Az életünk azóta gyökeresen megváltozott, de holnap végre visszatér az Európa liga.

A visszavágók a hazai csapatok stadionjaiban lesznek lejátszva, viszont az egymeccses párharcokat Németországban, semleges pályákon rendezik.

Szerdai meccsek:

Shakhtar Donetsk – Wolfsburg 18:55 Digi Sport 1

Az első meccset idegenben a Shakhtar nyerte meg 2:1-re. A Wolfsburgnak legalább két gólt kell szereznie, ha tovább akar jutni. Mindkét bajnokság szinte azonos időben fejeződött be.

FC København – Başakşehir 18:55 Digi Sport 2

Az első mérkőzést a törökök nyerték 1:0-ra idegenben. Mindkét csapat játékban van, és viszonylag jó formában. Az a márciusi gól még sokat érhet.

Manchester United – LASK 21:00 Digi Sport 2

A Man United 5:0-ra nyert az első meccsen. Ez a legsimább párharc. Itt még pihentetés is bőven belefér, ha a következő körre készülnének inkább.

Inter – Getafe 21:00 Digi Sport 1

Az egyike a rendhagyó párharcnak, és semleges helyszínen a szerdai meccsen fog eldőlni a továbbjutás. Az olasz csapat jó formában van, jobb csapat, mint a spanyol, az egyetlen kérdés, hogy Conte kirohanása és az utána kavart vihar mennyire fogja megzavarni a fejeket. Amennyiben a játékosok végzik dolgukat, és hideg fejjel a meccsre koncentrálva játszanak, akár nagy arányú meccs is lehet.

Csütörtöki meccsek

Sevilla – AS Roma 18:55 Sport1 TV

A másik párharc ami egy meccsen dől el. Nagyon éles küzdelem, bármi megtörténhet. Talán kicsit az olaszok felé dönthet, hogy a Serie A most hétvégén fejeződött be, míg a La Liga már két hete.

Bayer Leverkusen – Rangers 18:55 Digi Sport 1

A németek az első meccset 3:1-re nyerték Skóciában. Hasonlóan a Unitedhez a Leverkusen is nagyon jó helyzetben várja a meccset.

Basel – Frankfurt 21:00 Digi Sport 2

Ez is egy sima párharc. A svájciak 3:0-ra nyertek idegenben, ezzel nagyrészt lerendezve az összes kérdést.

Wolves – Olympiacos 21:00 Digi Sport 1

1:1-es döntetlen lett az első meccs. Az angoloknak megvan az idegenben lőtt gól, jó formában vannak, és hazai pályán játszanak. Az Olympiacosnak mindenképpen kell gól, ami megnehezíti a helyzetüket.