AC Milan

Gazidis: Maldininek még két évre van szerződése

Az AC Milan igazgatója, Gazidis a Corriere della Serának nyilatkozott: “Maldininek még két évre van szerződése, és azt várom, hogy maradjon. Mindennap beszélünk, és amit hozzátesz a csapathoz az nagyon fontos.”

“Nem tudom, hogy most nagyobb esély van-e Ibra maradására. Érkezése nagyon sokat segített nekünk. A szenvedélye, az eltökéltsége és a tehetsége. Sokat segített a fiataloknak is. Óriási játékos, és együtt fogunk dönteni.”

“Donnarumma egy vezető, egy szimbólum, hihetetlen, hogy még csak 21 éves. Remélem az utunk továbbra is közös.”

“Azért választottuk Piolit, mert Ő a megfelelő a Milan élére. Nem csak a jelenlegi eredmények vagy hogy kevés idő lesz a két szezon között.”

“Az ahogy játszik a csapat. Szép, vertikális és modern módon. A profizmusa is számított.”

“Sose tette magát előtérbe. Az igazi vezetők ilyenek és ezért választottuk. Stefano Pioli egy nagyszerű edző és ember is.”

“Sose beszélek átigazolási keretről. A célom az, hogy sikeres átigazolási piacot zárjunk, mert számíthatunk a stabil tulajdonosunk támogatni fog minket okos befektetéseivel.”

“Giampaolo után a szituáció teljesen más volt, mint most. Találkoztunk Rangnickkel, és még más jelöltekkel is, hogy ötleteket gyűjtsünk. Aztán láttuk hogyan fejlődik a csapat Stefano alatt.”

“Nagyon sok pontatlan hírt olvastam az elmúlt 6 hónapban. Amikor októberben a változás mellett döntöttünk több profilt is elemeztünk. Találkoztunk néhánnyal, és az egyik Rangnick volt.”

“Mindenki a vezetőségben tisztában volt ezekkel az opciókkal, de végül csak én találkoztam vele. Aztán úgy döntöttünk Piolit nevezzük ki. Azóta kapcsolatban maradtam Rangnickkal, és a többi lehetséges jelölttel, mert ez is a munkám része.”

“A végén közösen úgy döntöttünk, hogy meghosszabbítjuk Pioli szerződését. Meggyőződésem, hogy ez a legjobb döntés.”