Premier League

Hármas versenyfutás a Premier League-ben!

A héten eldőlt a Manchester City jövőre is Bajnokok Ligája résztvevő lesz. Mivel a bajnok Liverpool mögött a második helye biztos, két kiadó BL pozíció maradt a Premier League-ben.

Három fordulóval a vége előtt úgy tűnik a Chelsea, Leicester, Manchester United hármasból kerül ki. Érdekesség az előző körben összesen 1 pontot szereztek!

Chelsea 3. 60 pont

Ma egy kötelező meccs vár Lampard csapatára a már kiesett Norwich ellen. Ezután játszik egy FA Kupa elődöntőt az ellen a Manchester United ellen, aki idei szezonban háromszor legyőzték őket. Majd mennek a bajnok otthoni veretlenségét megőrizni vágyó Liverpoolhoz és az utolsó fordulóban a Wolves látogat hozzájuk. A Farkasok a BL-re kicsi eséllyel pályáznak, nem lesz könnyű az sem!

Leicester 4. 59 pont

Egyértelműen a Rókák helyzete a legnehezebb. Sheffield United, Tottenham és Manchester United sor vár Brendon Rodgers együttesére. Két Európa Liga pozícióra aspiráló gárda közül az újonccql otthon játszanak. Az záró kör pedig könnyen ki-ki meccs lehet Vardy-éknak a MU ellen.

Manchester United 5. 59 pont

A Crystal Palace már biztonságban van, ellenük és a kiesés elleni harcban  érintett West Ham ellen is kötelező a győzelem számukra, amennyiben ez sikerül a Leicester ellen nem ők lesznek győzelmi kényszerben.

A hátralevő mérkőzéseken a többi hátrébb lévő csapatok a BL pozíciókra csak hatalmas szerencsével érhetnek oda, de a Wolves, Tottenham, Sheffield trió mérkőzései befolyásolhatják a sorrendet és ők mind szintén a nemzetközi kupa indulásért hajtanak!