Uncategorized

Hegedűs János: A Fradi elleni gólom a legkellemesebb emlékem.

A következő szezontól kiemelten fogunk foglalkozni a magyar focival, azon belül az NB1-ről. Egy visszatekintéssel kezdtünk el az múlt szezonra, de a továbbiakban is szeretnénk minél több játékost megszólaltatni. Elsőként a Puskás Akadémiát 3 és fél év után elhagyó Hegedűs János nyilatkozott nekünk, aki már nagyon várja az új szezont a Diósgyőrnél.

-Miért nem léptél pályára az idei szezonban?

– Sajnos erre én nem tudok választ adni, hiszen mindent megtettem, hogy a csapatba kerüljek de lehetőséget sem kaptam arra, hogy megmutassam magam.

-Nehéz volt formában maradni?

-A tavalyi szezon első felében az első csapattal készültem, a második felében pedig az NB3-as csapattal, úgyhogy ezáltal nem volt nehéz.

-Hogyan telik egy átlag napod és mit teszel meg azért, hogy formában maradj (étkezés, edzés, életvitel)? 

– Profinak tartom magam, ami tőlem telik azt meg is teszem azért, hogy minél magasabb szintre eljussak. Speciális étrendet kell tartanom, mert 10 kilogrammal több izom van rajtam és ezt húsmentes diétával kell megoldanom, sokan azt gondolják hogy kövér vagyok, de szerencsére izom problémákkal küzdök és nem túlsúllyal!

-Sokak szerint Te vagy az egyetlen védő az élvonalban aki eredményesen fel tudja venni a fizikai harcot Böde Dániellel, szerinted igaz ez?

-Sok jó és erős védő van az első osztályban, szerintem azért ez túlzás egy kicsit.

-Miért pont a Diósgyőrt választottad?

-Nagyon meghatározó volt számomra a csodálatos szurkoló tábor és az edzői stáb akik mindvégig éreztették velem, hogy számítanak rám.

-Milyen emlékekkel távozol a Puskás Akadémiától?

-Nagyon sok jó emléket szereztem ez alatt a 3 és fél év alatt és rengeteg barátot. Nagyszerű pillanatokat éltünk meg együtt, de most az élet így alakította a dolgokat hogy elváljanak útjaink.

-Mik az egyéni céljaid a következő szezonra?

-Minél többször szeretnék kezdő lenni és meghatározó tagja a csapatnak, de fontosabbnak tartom azt, hogy a csapat jól szerepeljen!!

-Követted, figyelted a Diósgyőr szezon zárását? Hol rontották el a végét?

-Minden meccsüket néztem. Nem tudnám megmondani hogy mi lehetett a gond az utolsó pár meccsen, de nem is szeretek a múlttal foglalkozni, én inkább a jelenre szeretek koncentrálni!

-Voltál Válogatott kerettag. Milyen érzés volt amikor meghívtak? Hogyan élted meg azt az egész sztorit és milyen emlékeid vannak?

-Azt tudni kell, hogy a kupadöntő után érkezett a meghívó ahol az én tizenegyesemmel lett vége a párbajnak, ezáltal nagyon magam alatt voltam, de szokták mondani, hogy valamit az élet elvesz, de valahol azt vissza is adja! Nagyon jól éreztem magam, sokat köszönhetek Szalai Ádámnak és Dzsudzsák Balázsnak akik mindenben segítettek nekem!!

-Ha valaki kvízt készítene a pályafutásodról, akkor mi lenne a legtrükkösebb kérdés?

-Meccs előtt vannak megszokott rituáléim amit mindig ugyanúgy csinálok talán erről lehetne (nem szeretnem elmondani senkinek), de sokan kérdezik, hogy hogy csináltam a Fradi elleni félpályás gólomat, mennyit kell ezt gyakorolni, de őszintén megmondom ez a legkellemesebb emlékem az eddigi pályafutásomba!

-5 év múlva hol szeretnél tartani a pályafutásodban?

-Szeretnék bemutatkozni a válogatottban, mert szerintem minden focistának ez az álma!

-Kit tartasz az NB1 legjobbjának a posztodon?

-Juhász Rolandot mondanám de Ő most visszavonult, így hát két nevet mondanék, Spandler Csaba és Polgár Kristóf!

-Ki volt a legjobb játékos aki ellen pályára léptél?

– Nyári edzőtáborban sikerült pályára lépnem Ezequiel Lavezzi ellen, egyszerűen elképesztő amit a pályán művelt! Az NB1-ből pedig Eppel Mártont és Böde Dánielt mondanám.