Real Madrid

James és Bale

James és Bale. Bale és James. Kéne menniük, de eszük ágában sincsen. Miközben azzal büszkélkedhetünk, hogy nálunk van a világ legismertebb golfozó játékosa, Gareth Bale elfordítja a fejét a kritizálóktól. Buddha nyugalmával cserélgeti a golftáskát a focicipővel, megy ha muszáj focizni.

Golfozni meg amikor csak teheti. És ugyanilyen nyugalommal nem tesz semmit a pályán, mikor végre lehetőséget ad neki ZZ. Szerintem direkt nem. Hiszen ha rosszul játszik készakarva, akkor a kutya nem tesz ajánlatot érte. Maradhat messziről jól látható fizetésért ahol eddig. Ha néha ezért focizni is kell, na jó…

Nem értem. Nem értem, hogy a világ egyik legjobb támadója hogyan jutott idáig. 30 mérkőzésen lépett idén a gyepre és sikerült neki 3 gólig bénáznia. Mert ez Bale szinten határozottan az. Látszik, hogy a többiek nem keresik, alig kap labdát. És ő se töri kezét-lábát azért, hogy bizonyítson.

James Rodriquez viszont teljesen más sztori. A kis James most elcsacsogta, hogy durci volt amikor tavaly nyáron nem adta oda a csúnya Perez bácsi az Atleticonak. Nem értette, miért nem. Bakker. Perez nem akarta tovább erősíteni a városi riválist. Perez kevesellte a felkínált 40 millió eurot. Perez jobbat kíván neki. Tényleg, itt kellett maradjon. De rossz!

De ha már, akkor a duzzogást feladta. És próbálja a csorbát kiköszörülni amit megint csak a kis durcis természete provokált ki Zidane-nál. Az edzések alkalmával igyekvő, és próbálja megmutatni, hogy van keresnivalója még a királyiaknál.

Magával a játékával abszolút nincs semmi gond, ameddig az nem a Real Madridnál elvárt játék. James ballábas, szenvedett a jobb oldalon. Zidane ezt észlelve be is avatkozott, és átküldte a megszokott helyére. Javult is a mutatott kép.

Még egy kicsit a gyorsaságon és a rekacióidőn kéne javítania, és sokkal jobb lenne a megítélése a szurkolók részéről is. Szignifikánsan javitható lenne a játéka több játékidővel. De ahhoz persze el kellett jöjjön ez mélyről merìtős szisztéma. Ha most nem tud élni a lehetőséggel, tényleg másik klubnál kéne szerencsét próbálnia.

Forrás és kép: Marca