Átigazolási HírekBarcelona

A Barcelona nem akarja Arthurt elengedni, épp ellenkezőleg

Az FC Barcelona középpályása, Arthur rengeteg nagy klub figyelmét felkeltette. A csapat vezetőségét meglepte a nagy érdeklődés, de továbbra is azt tervezik, hogy megtartják a brazil játékost. Az egyelten mód a távozására, ha valaki olyan hatalmas ajánlatot tesz érte, hogy a klub nem tudja visszautasítani.

Az elmúlt időszakban Arthur hol játszik, hol nem, az erőnléti problémái miatt. Qzique Setién (csak mint elődje Ernesto Valverde) nagy csodálója a játékosnak és hiszi, hogy van jövője a csapatnál. Passzolási képessége, az ahogy a tempót kontrollálja, tud védekezőn és támadón is játszani egyedivé teszi.

Az Inter Milan és több Premier League csapat is érdeklődött a játékos elérhetőségéről. A válasz az volt, hogy nem lesz része semmilyen csere üzletnek és 60 millió euró alatt nem válnak meg tőle. Arthur még mindig fiatal és rengeteget fejlődhet. Remélik a következő szezontól a csapat legjobb középpályása lesz.

Arthur egyben a keret egyik legkevesebbet kereső játékosa és amint vége a koronavírus járványnaka Barca új szerződést fog ajánlani neki.

forrás