La LigaReal Madrid

Eden Hazard: Öt dolog amit nem tudtál róla eddig

Mostanra már biztosan mindenki mindent tud a Real Madrid belga szélsőjéről, de itt van még 5 nem túl ismert tény a játékosról.

Már születése előtt is részese volt góloknak.

Eden Hazard egy futballista családból származik. A testvérei Thorgan, Kylian és Ethan szintén futballisták, ahogy az apja Thierry és az édesanyja Carine is. Carine a belga női első osztályban is szerepelt, 3 hónapos terhes volt Ednennel amikor abba hagyta a játékot, ez azt jelenti, hogy az utolsó góljainál a fia is jelen volt.

Zidane volt a példaképe

Zinedine Zidane most már Hazard főnöke, ami miatt biztos nagyszerű érzés lehet a csapat tagja lenni. Gyerekként csodálta Zizout, még egy francia válogatott meze is volt Zidane nevével a hátán. A csodálat viszont kölcsönös, amit Zidane is kifejezett már Hazard irányába, még azelőtt, hogy a Real Madridhoz került volna.

Hazard volt a legfiatalabb Az Év Játékosa a francia bajnokságban

Az Év Játékosa díjat a francia bajnokságban az év végén ítélik oda az adott szezonban legjobban szereplő játékosnak. Eden Hazardot kétszer is megválasztották az Év Játékosának a Lille-ben eltöltött ideje alatt, egyszer 2010/11-ben aztán 2011/12-ben is. Az első alkalommal még csak 20 éves volt, amivel ő lett a valaha volt legfiatalabb játékos, aki a díjban részesült.

Hatalmas New York Knicks rajongó

A foci iránti szeretete mellé még a kosárlabda férkőzött be Hazard életébe. Sokszor fel is tűnik NBA meccseken Amerikában, saját bevallása szerint NY Knicks fan.

A San Diego 1904 FC résztulajdonosa.

Bár előtte még viszonylag hosszabb karrier áll, de már elkezdte építgetni a visszavonulása utáni életét is. Demba Ba és más üzleti partnerekkel alapítói lettek az amerikai harmadosztályú csapatnak a San Diego 1904 Fc-nek.