La LigaReal Madrid

A Real Madrid megerősítette: Militao nem eladó

Egy évvel az után, hogy Eder Militao csatlakozott a Real Madrid csapatához már fel is repültek olyan pletykák, hogy a következő átigazolási szezonban távozhat is. Mindezen pletykák ellenére a csapat már februárban megerősítette a játékosnak, hogy számítanak a szolgálataira a jövőben is.

Militao a harmadik a középső védők sorában, Sergio Ramos és Raphael Varane mögött, és Nacho előtt, legalább is Zidane szerint. A szóbeszéd szerint a Tottenham is érdeklődik a fiatal brazil iránt, ahogy a Bayern München is.

A brazil védő szerződése 2025-ig szól a királyiaknál, ahol csupán 13 meccsen lépett pályára eddig. De a madridiak szerint Militao kulcsjátékos a jövőt illetően, ezért türelmet kértek tőle. A klub bízik a képességeiben, de úgy vélik alkalmazkodnia kell még, ami időbe telik,

Eder Militao jelenleg 22 éves, és csak egyetlen európai szezont játszott eddig, azt is a Portoban. Ide a Sao Paulo csapatától került 7 millió euróért cserében. A Porto viszont már 50 millióért adta tovább a Real Madridnak egyetlen szezon után.