AC MilanÁtigazolási Hírek

GdS: a négy kulcsjátékos, aki köré az AC Milan építkezni fog

A következő szezonban egy még ennél is fiatalabb AC Milant láthatunk majd. Az Elliott jövőbeli stratégiája egyértelmű, és meg van az a négy játékos akikre építenék a jövő Rossoneriét.

A Gazzetta Dello Sport mai számában megnevezte a jövő csapatának gerincét: Alessio Romagnoli, Theo Hernandez, Ismael Bennacer és Rafael Leao. Köréjük fognak építkezni.

A keret átlag életkora még a mostaninál is alacsonyabb lesz a nyári érkezőkkel. Ez azt is jelenti, hogy a csapatnak pár problémát meg kell oldania, mint például Alessio Romagnoli jövőjét.

A csapatkapitány szerződése 2022-ig szól, de ügynöke szeretne magasabb fizetést, és a felek hamarosan elkezdhetik a tárgyalásokat.

Hernandez teljesítménye megkérdőjelezhetetlen, szerződése 2024-ig szól. Nála az egyetlen problémát a nagy csapatok érdeklődése jelentheti.

A középpálya egyik kulcsjátékosa Bennacer lett. Az algériai játékos fokozatosan lendült játékba, de mára kihagyhatatlan és a csapat egyik vezére lett.

Leaonak még dolgozni kell, de a Rossoneri nagyon bízik a portugál támadó képességeiben, és remélik, hogy hamarosan a csapat egyik vezére lehet majd.