Manchester City

A Manchester City reagált Kyle Walker szex partyjára

Kyle Walker komoly fegyelmi eljárással néz szembe, amit a Manchester City azután indított ellene, hogy a hátvéd megszegte az Angol kormány koronavírus elleni szabályait, és múlt héten szex partyt tartott Cheshire-i otthonában.

Walker gyorsan elnézést kért a hibáért, de a klub közleményben közölte, hogy nem csak eljárás indul ellene, hanem mélységesen csalódtak benne, hogy megszegte a klub által támogatott eljárásokat.

A vádak szerint órákkal azelőtt történt az eset, hogy megjelent volna egy videóban, amire arra biztatja az embereket, hogy maradjanak otthon, amivel védik az egészségügyet és életeket mentenek.

A The Sun szerint Walker így reagált rá: „Szeretném megragadni a lehetőséget, hogy nyilvánosan elnézést kérjek a múlt heti döntéseimért.”

„Megértem, hogy mint profi focista példakép vagyok.”

„Szeretnék elnézést kérni a családomtól, barátaimtól, a klubtól, a szurkolóktól, amiért csalódtak bennem.”

A játékos komoly büntetéssel néz szembe klubjától, akik korábban közölték minden alkalmazottjukkal, hogy be kell tartaniuk az ajánlásokat.

A Mancheset City közleményben reagált Walker esetére:

„A Manchester City FC tisztában van az újságokban terjedő Kyle Walker privát életéről terjedő hírekkel, miszerint megszegte az UK kijárási és „social distancing” szabályait.”

„A focisták példaképek, és személyzetünk a játékosokkal együtt azon dolgozik, hogy segítsék a NHS (angol egészségügy) és a kulcs dolgozók munkáját a COVID-19, koronavírus krízisben. Kyle tette ennek pont az ellenkezője volt.”

„Csalódottan hallottuk a vádakat, megjegyeznénk, hogy Kyle elismerte és elnézést kért, az elkövetkező napokban belső fegyelmi eljárással kell szembenéznie.”

forrás