AC MilanÁtigazolási Hírek

AC Milan: Ibrahimovic két ok miatt távozik a nyáron

Zlatan Ibrahimovic úgy döntött, hogy távozik a szezon végén az AC Milan csapatától.

A szerdai La Gazzetta dello Sport szerint biztos a svéd távozása, ebben annyira biztosak, hogy a címlapra tették a hírt.

Annak ellenére, hogy jelenléte mennyire meglátszott a csapaton, második tartózkodása csak 6 hónapra szól. Ibrahimovic csalódott és dühös a vezetőségben lévő káosz miatt.

Az első ok Zvonimir Boban kirúgása a nyilatkozata miatt, de valószínűleg a nyáron Paolo Maldini is távozik. Ők ketten voltak azok a kulcsfigurák, akik meggyőzték Ibrahimovicot a visszatérésről, és most már nem lesznek ott.

Gazidissal való kapcsolata korántsem ideális. A vezető által hozott döntések nap mint nap növelik a svéd frusztráltságát, és az sem ideális, hogy a koronavírus miatt nem tudják szemtől szembe megbeszélni a dolgokat.

A szezon végén meg fogják ejteni ezt a találkozót, de kétséges, hogy bármi változást hozna. A tulajdonosok tudják, hogy mennyire fontos Ibra a pályán és azon kívül is, így még ők se döntöttek, mi legyen.

Ibrahimovichoz közel állók szerint a svéd csalódott és sértődött, így biztosan véget ér a rövid második tartózkodása, ami azért is érdekes, mert épp kezdett hajlani a folytatásra, amikor Bobant kirúgták.