AC MilanÁtigazolási HírekChelsea

Tuttosport: Lampard terve, 60 millió euró, plusz egy 80 milliós játékos Donnarummáért

A Chelsea edzője, Lampard készen áll tenni egy nagy ajánlatot Donnarummáért ezen a nyáron, számol be róla a Tuttosport.

Az újságírók szinte biztosra vélik, hogy az olasz kapus távozik a nyáron, hiszen 2021-ben lejár a szerződése, és egyelőre nem kívánja megújítani.

Rengeteg topklubbal hozták szóba a 21 éves játékost, köztük a Real Madriddal, PSG-vel, de a Premier League egy komoly kihívásnak tűnhet a hálóőrnek.

Alessandro Jacobone hozta le a hírt vasárnap, hogy egy 5 éves 8 millió euró/évi szerződést kínáltak Gigionak, miközben az Express állítása szerint nem lesz elég a 60 millió euró, amit adnának érte.

Olasz lapok információi szerint a “kékek” készen állnak pénzt, plusz egy azonos posztú játékost ajánlani a válogatott kapusért.

A londoniak 60 millió eurót, és Kepa Arrizabalaga játékjogát ajánlanák a Rossonerinek, ami egy igen remek ajánlatnak tűnne a milánóiak számára. A Chelsea egyébként két éve 80 millióért igazolta a spanyol kapust, ám nem teljesítette a hozzá fűzött reményeket.

A Juventus szintén érdeklődik Donnarumma iránt, viszont ha minden Ivan Gazidis terve szerint megy, akkor a kapus nem Olaszországban fog kikötni. A Paris Saint -Germain sportigazgatója, Leonardo emelne az ajánlaton, és ő is szívesen megszerezné a fiatal tehetséget.