ArsenalÁtigazolási HírekAtletico MadridFociLa LigaLazioLiverpoolPremier LeagueSerie ATottenham

A Liverpool 3 védő közül választana egyet Lovren eladása után – Szavazás

A Liverpool 3 játékost céloz meg Lovren eladása/elcserélése után. Jurgen Klopp terve az, hogy a következő szezonra még erősebb legyen a csapata. A 3 játékos: Atletico Madrid – Gimenez, Inter Milan – Bastoni, Lipcse – Upamecano

2021-ben jár le Lovren szerződése, de úgy néz ki már idén nyáron távozhat. A Liverpool olyan védőt akar, mint amilyen rugalmas Van Dijk, és amennyire jó a levegőben és a labdakezelésben Gomez.

Gimenez tökéletesen illeszkedne a Liverpool játékához, ám a szerződése 2022-ben jár le, a kivásárlási záradéka pedig 120 millió euró. Nehéz lenne elhinni, hogy a koronavírus miatti recesszióban képes lenne bárki 120 millió eurót kifizetni egy játékosért. Az uruguayi viszont sérülést szenvedett, idén csak 16 mérkőzés áll a háta mögött. Gimenez kezdőként játszott a Liverpool elleni nyolcaddöntöben, ahol nyert a „matracosokkal”. Fontolgathatja a lehetőségeit.

A legtöbb forrás szerint Klopp listáján ott van Upamecano, akiért Európa szinte összes top klubja sorban áll, és Bastoni is, aki egyszerűen nem csak az Intert, hanem egész Európát lenyűgözte.

Lovren iránt érdeklődik az Arsenal, a Tottenham Hotspurs, illetve Olaszországból a Lazio csapata is.

A Lazio a tél folyamán nem volt hajlandó kifizetni a Vörösöknek 20 millió eurót. Remélik, hogy a védő ára csökken, hiszen továbbra is másodhegedűsként szerepel, és a liverpooliak nagyon el szeretnék adni.

Azt mondják, hogy Lovren még szívesen szerezne tapasztalatokat máshol, tehát egyre nagyobb az esély, hogy elhagyja Angliát. (ESPN)

Szerinted melyik védő lenne a Liverpoolnak 3 közül a legjobb?