Uncategorized

Tite: kerethirdetés a brazil válogatottnál

Tite máris kihirdette keretét a Peru és Bolivia elleni VB selejtező mérkőzésekre. Sokak meglepetésére Vinícius és Rodrygo kimaradt a brail keretből, de Militao és Casemiro bekerült a királyi gárda tagságából.

Szintén bizalmat kapott Neymar, aki Tite és a brazil szurkolók nagy kedvence. Lodi az Atleticoból, Coutinho a Bayernből szintén ott lesz.

Nagy hiányzó Allison, őt sérülése miatt kellett kihagynia. De ott lesz Arthur és Gabriel Jesus is sok más kedvenccel, na de nézzük meg a keretet :

Kapusok: Ederson (Manchester City), Ivan (Ponte Preta) és Weverton (Palmeiras).

Hátvédek: Daniel Alves (São Paulo), Danilo (Juventus), Alex Sandro (Juventus), Renan Lodi (Atlético de Madrid), Eder Militao (Madridi Real), Felipe (Atlético), Marquinhos (PSG) és Thiago Silva (PSG). .

Középpályások: Arthur (Barcelona), Bruno Guimarães (O. Lyon), Casemiro (Madrid), Everton Ribeiro (Flamengo), Fabinho (Liverpool), Philippe Coutinho (Bayern).

Támadók: Bruno Henrique (Flamengo), Everton (Céh), Roberto Firmino (Liverpool), Gabriel Barbosa ‘Gabigol’ (Flamengo), Neymar (PSG), Gabriel Jesus (Manchester City), Richarlison (Everton).

 A brazil csapat orvosi stábja bejelentette, hogy ellenőrzi az összes olyan játékost, aki a Katar 2022 selejtező mérkőzéseire meghívást kaptak a koronavírus lehetséges eseteinek felderítése miatt. A Rio de Janeiróban tartott sajtótájékoztatón olvasott nyilatkozatában Rodrigo Lasmar, a válogatott orvosa azt mondta, hogy minden lehetséges óvintézkedést megtesz, és hogy idejében kapcsolatba lép játékosokkal a vizsgálatok lebonyolítása érdekében.

Forrás: paginasiete.bo