Serie A

Balotelli: Álljunk le a focival!

Mario Balotelli egyetért a Játékosok Szakszervezetével, hogy a focit addig be kéne fejezni, amíg a koronavírust nem tudják kontrollálni. “A pénz vagy az egészségünk nem éri meg, ébredjetek.”

A szituáció egyre inkább kontrollálhatatlan, tulajdonképpen egész Lombardia megyében, ahol több mint 5000 beteget regisztráltak.

Tegnap este 233 halál esetnél jártak Olaszországba, és további 567 embert ápolnak az intenzíven.

Balotelli kiposztolt egy üzenetet a Játékosok Szakszervezetének elnökétől, Damiano Tommasitól, amiben arra kéri az illetékeset, hogy szüntessék be a labdarúgást egy időre.

“100%-ig egyet értek.” –írta a Brescia támadója. “A pénz nem ér fel az egészségünkkel, fel kell ébrednünk. Ne írjatok ilyen hülyeséget, hogy: Ti védve vagytok! Mi a különbség, ha játszotok vagy sem? Semmi sem fog történni veletek a zárt kapuk miatt. Ne vegyétek el az egyetlen hétvégi szórakozásunkat!”

“JOBBAN SZERETEM A FOCIT, MINT TI …., de a játék azt jelenti, hogy utaznunk kell busszal, vonattal, repülővel, hotelben kell aludni, és mindenképpen kapcsolatba kerülünk olyan emberekkel is, akik nem a munkatársaink.”

“Már most nem láthatom a gyerekeimet az átkozott koronavírusnak hála, mert ők nem élnek velem Lombardiában, szóval már eléggé frusztrált és szomorú vagyok.”

“Nem akarom, hogy anyám, akit minden nap látok és szinte minden nap együtt eszünk, elkapjon valamit tőlem. Ő nem egyidős velem és bármennyire is imádom a focit (sokkal tartozok a labdarúgásnak), nem fogom kockáztatni, hogy elkapjon valamit.”

“Miért kéne? Hogy valakit szórakoztassak? Vagy, hogy ne veszítsünk több pénzt? Ne legyetek nevetségesek. LÉPJETEK TOVÁBB, ELÉG VAN MÁR MOST IS. Srácok, az egészséggel nem viccelhettek.”