La LigaBarcelona

Barcelona: A kapitányok felfelé mutogatnak

Tovább mélyül a szakadék a játékosok és a vezetés között a Barcelona csapatánál. A legutóbb Sergio Busquets engedte szabadjára a gondolatait a sportvezetéssel kapcsolatban.

Ahogy a Napoli elleni 1-1-es döntetlennel zárult BL meccs véget ért, Busquets kifejezte ellenszenvét a sportvezetés nyilvánvaló hibái iránt. „Nem eléggé hosszú a kispadunk. Sajnos ez a vezetőink hozzáállásából fakad. ” Ebből mindenki arra következtet, hogy a katalánok középpályása Eric Abidalt kritizálja, és közvetve Bartomeu elnököt is. Ez nem az első eset, hogy a játékos újjal mutogat a klub vezetőire. A korábbi sportigazgató is megkapta a magáét már Busquets-től, amikor Piquét tette felelőssé egy vereségért.

Ha már Piquéről beszélünk, akkor ő sem harapott a nyelvére, amikor a véleményét kérdezték. A keddi mérkőzés előtt kérdezték az épp aktuális botrányról a Barcelonánál, hogy elhiszi-e az elnök védekezését, miszerint nem tudott semmit a közösségi médiában történtekről. „Láttam, hogy Bartomeut nagyon megviselte az ügy, így kénytelen vagyok elhinni, hogy nem tud semmit.” Mindezt inkább cinikusan mondta, mint meggyőzően. Ugyanezen a sajtótájékoztatón azt is elmondta, hogy köszönhetően a sportvezetésnek idén nem a Barcelona lesz a favorit a Bajnokok Ligájában. Piqué szerint a klub vezetése leminősítette a csapatot köszönhetően a rossz döntéseinek.

Messivel együtt ők a legfőbb hangadók az elnökkel és stábjával szemben. A Barcelona sportvezetése úgy tűnik ellenáll a szóáradatnak eddig. Folyt. köv.?