Átigazolási HírekArsenalBundesligaLa LigaManchester UnitedPremier LeagueReal Madrid

Haaland-ért már most jelenkeznek a nagy klubok, Partey az Arsenal radarján

Arsenal szemezik Partey-val.

Az Arsenal a nyár folyamán teljesen át akarja alakítani a csapatot, akár sikerül elérni az Európa Ligát érő helyet, akár nem. Az egyik játékos az „Ágyúsok” radarján az Atletico Madrid játékosa, Thomas Partey. (Libertad Digital)

Thomas szerződésében szerepel egy 50 millió eurós (42 millió fontos) kivásárlási záradék. Ha az Arsenal nagyon szeretné a középpályást, akkor ezt ki kell nekik fizetni érte. Viszont az Arsenalnak nagyon gyorsnak és okosnak kéne lennie, mert úgy tűnik már tárgyalnak a ghánaival a szerződés hosszabbításról. Nem olyan régen pedig Partey kijelentette: „Atletico az otthonom, a klub amely mindent megad nekem, itt a helyem.”

Az Arsenalnak nagyon fáj a foga rá, szóval képben lesznek. Ha nincs megállapodása a „matracosokkal”, akkor lecsap a londoni együttes.

Haaland formája miatt már most vannak kérői.

Valószínűleg senki nem fog azon csodálkozni, hogy Haaland berobbant új csapatában a Borussia Dortmundban. Nos, még csak most érkezett a norvég, de már több klub is bejelentkezett érte.

A 19 éves támadónak 8 mérkőzése volt a sárga-feketéknél, ezeken a mérkőzésen összesen 12-szer talált be. Salzburgtól 20 millió euróért (lássuk be nem egy nagy összegért) távozott. Az El Chiringuito TV újságírója, Jose Luis Sanchez szerint a Real Madrid szívesen látná a játékost.

Haaland szerződésében 75 millió eurós kivásárlási záradék szerepel 2021 után, ez azért van így, mert a Manchester United a későbbiekben ezt azonnal ki tudja fizetni. Azonban a Real Madrid is készen áll utalni. (ESPN)