Átigazolási HírekBarcelonaInter

Leo Messi: „Neymar mindent megtesz, hogy visszatérjen. Remélem Lautaro is érkezik.”

Leo Messi a Mundo Deportivonak adott hosszabb interjújában újra kijelentette, hogy szeretné, ha Neymar visszatérne, és reméli, hogy honfitársa Lautaro Martinez is csatlakozik a klubhoz.

Messi elismerte, hogy nem tetszett neki ahogy Neymar távozott a klubtól: „Zavart abban az időben, és próbáltuk lebeszélni róla. Azt szeretnénk, ha a legjobb játékosok nálunk lennének, és trófeákat nyernénk. Ő az egyik legjobb és sokat jelentett a klubnak. Érthető, ha az emberek úgy gondolják, rossz úton távozott.”

„Az a vágya, hogy visszatérjen, és megbánta döntését.” -mondta Messi Neymarról. „Sokat tett, hogy visszatérjen, és ez az első lépés hozzá. Mindig jól érezte magát a Barcánál, jól teljesített. Ő egy különleges játékos, akit nehéz 1 az 1-ben megállítani és gólokat is szerez.”

Messi elmondta véleményét Lautaro Martinezről is, akit többször is szóba hoztak már a Barcával: „Kiváló játékos. Nagyon sok lenyűgöző képessége van. Világ klasszis lesz, már most is megmutatta mire képes. Nagyon erős, meg tudja verni az ellenfelét, és gólokat szerezz. Bárkivel megharcol a 16-oson belül, megtartja a labdát, és magának is ki tudja alakítani a helyzetet. Nagyon minőségi és érett játékos.”

Megkérdezték tőle, hogy mit szólna egy Messi, Luis Suares és Lautaro támadósorhoz: „Hihetetlen lenne együtt játszani. Remélem mindegyikük érkezik és akkor mindenért harcban leszünk, beleértve a Bajnokok Ligáját is. Lautaro hasonlít Luisra, mindketten erősek és jól használják labdatartásnál a testüket. Mindketten gólokat is szereznek. Nagyon hasonlóak.”

forrás