Átigazolási HírekBarcelonaInter

Barcelona: nem lesz egyszerű Lautaro Martínez leigazolása

A Barcelona és Lautaro Martínez sorsa összekapcsolódhat a következő nyáron. Az argentin támadó a világ egy legjobbja és a Barcának sürgősen kell egy világklasszis 9-es aki átveheti Luis Suárez szerepét. Viszont a leigazolása korántsem biztos.

A Barca már hónapok óta egyértelművé tette, hogy Lautaro Martínez kiváló támadó akit szeretnének csapatukban látni. Van viszont egy nagy probléma. A játékos remek idei szezonja felkeltette több nagy európai klub érdeklődését, és a Barcelona nem mehet bele egy licit háborúba.

Az argentin támadó szerződésében van egy 111 millió eurós kivásárlási ár ami két hétre júliusban van érvénybe. Ezt az összeget túl soknak tartja a vezetőség, főleg hogy más igazolásokat is végre kell hajtaniuk.

Az Inter nagyon érdeklődik két Barca középpályás iránt, Ivan Rakiticről és Arturo Vidalról van szó. A Barcelona nyitott a nyári eladásukra, ha ezzel jelentős összeget tudnak összegyűjteni. Viszont az Ő eladásuk külön üzlet lesz, nem vonják bele Lautaro megszerzésébe.

Az egyik legtöbbet ismételt mondat, hogy Lautaro Martínez miatt nem mindegy milyen csatárt igazolnak a télen. Nincs kapcsolat a kettő esett között és a Barca már csak a RFEF engedélyére vár, hogy a sérült Dembélé helyére igazolhasson.

Amíg várnak dolgoznak a mostani és a nyári igazolásokon is. Lautaro a lista tetején van, de amennyiben a licit háború kialakult, a klub más célpontok felé fognak fordulni.

A vezetőség tisztában van, hogy a csapat jövője szempontjából kulcs lesz a következő nyár, és a lehető legjobb döntést kell meghozniuk. Több komoly jelöltjük is van a posztra, és nyárig a lehető legjobb helyzetbe igyekeznek kerülni.

forrás