Real MadridHacienda BernabeuLa LigaManchester City

Zidane : „A City-t ért szankció semmin nem változtat!”

Zinadine Zidane megtartotta sajtótájékoztatóját a holnapi Celta Vigo elleni összecsapás előtt. Természetesen az újságírók kérdezték a Manchester City elleni büntetésröl, Eden Hazard állapotáról és a holnapi mérkőzés esélyeiről is.

A 13 órakor megtartott sajtótájékoztatón Zidane rendkívül udvariasan fogalmazott szokása szerint :

„Nem tudom, mi változna a City eltiltása miatt, ez csak az európai párharcra lesz kihatással a jövőben. Az ellenük ránk váró két mérkőzést nem befolyásolja, erősek és versenyképesek.”

„A következő mérkőzéseink lesznek a legfontosabbak, most minden porondon helyt kell állnunk. Bonyolult játékok várnak ránk, de felkészültek vagyunk.”

„Vinícius olyan korban van, amikor rengeteget kell dolgozzon, és ezt ő is tudja. Nagyon jók az adottságai, és ha ezt megfelelő munkával párosítja, akkor meglesznek az eredmények is. Ezt tudja, és fejlődni akar, még csak 19 éves. Van ideje bőven, hiszen nagyon fiatal. „

„Egy hetet pihenhettünk. Noha a játékosok szeretnek játszani, de néha jó egy ilyen hét. Hogy ki fog játszani, az mindig az adott héten dől el, hét közepén vagy csak hétvége fele, ez nem mindig alakul egyformán.”

„Eden felépült, itt az ideje, hogy vissza térjen. Vele mindig jobb a csapat, jó hatással van a többiekre. Három hónapig nem játszott, de már teljes mértékű edzésmunkát végzett. Fizikailag teljesen készen áll.”

„Nem hiszem, hogy az erős védelmünk miatt vagyunk erősebbek. A labdarúgásban a lényeg az egyensúly. A Real Madrid DNS – ében van a futball amit játszunk, és a támadások. A labdarúgásban amelyik csapatnak jobb az egyensúlya, az győz.”

„Számunkra az a legfontosabb, hogy folytassuk, amit elkezdtünk. A Celta nem ott van, ahol érdemelné,mert minden szempontból egy nagyon jó csapat. Nehéz lesz, mint mindig.”

A Real Madrid – Celta Vigo mérkőzés holnap 21 órától a Spíler 2 csatornán kezdődik.

Forrás :Marca, kiemelt kép : xolarli.com