Barcelona

A Barcelona megpróbálta visszacsábítani Iniestát

Andrés Iniesta továbbra is trófeákkal gazdagítja gyűjteményét. A legendás középpályás tegnap emelhette fel a Japán Szuperkupát a Vissel Kobe csapatával, így összességében 37 trófeával áll karrierje során, éppen hogy lemaradva korábbi csapattársa Dani Alves mögött akinek 40 trófeája van. Teljesítménye nem maradt titokban és több csapat is megpróbálta visszahozni Európába, közte a Barcelona is.

A Barca kapcsolatba lépett Iniestával, hogy nyitott-e a visszatérésre. A terv az volt, hogy rövid távra kölcsönbe veszik, de a Visselnek ez nem tetszett. Iniestának még két év van hátra a szerződéséből, Ő a klub kapitánya és sztárja, és hamarosan kezdődik az Ázsiai Bajnokok Ligája is.

Egyre több a kritika, hogy a Barcelona távolodik attól a stílustól amitől egyediek voltak, és a klub úgy érezte, hogy Iniesta visszatérése segíthetne visszaterelni a csapatot a megfelelő útra.

Setién óriási Iniesta rajongó. Nem sokkal érkezése után Quique Setién a Barca TV-nek adott interjújában arról beszélt, hogy szeretné ha a legenda újra a csapatban játszana: „Iniesta, még nem vonult vissza… talán visszahozhatnánk!” -mondta mosolyogva, és mint kiderült volt igazság a mondataiban.

Iniesta továbbra is szeretne történelmet írni és kitölteni a Kobeval való szerződését, utána pedig valószínűleg elkezdi edzői karrierjét.

forrás