La LigaAtletico MadridReal Madrid

Rafael Van der Vaart: João Félix rossz csapatnál van

A Real Madrid volt játékosa fejtette ki a véleményét a madridi városi derbi után az Atletico Madrid teljesítményéről a spanyol sajtónak. A derbi a Királyiak 1-0 arányú győzelmével zárult és a fiatal portugál nem lépett pályára sérülés miatt.

Az Atletico Madrid játéka több volt, mit csalódás a szombati mérkőzésen. Van der Vaart szerint „szinte semmit sem tettek annak érdekében, hogy játszanak.” Majd João Félix eddigi teljesítményéről is elmondta a véleményét: „Ő egy nagyszerű játékos, csak a rossz csapatnál játszik. Amikor leigazolták az Atletihez, azt hittem, hogy Simeone el fog majd indulni egy másik úton a csapatával, de messze nem ez történt. Én értem, hogy a győzelem mindig fontos, de ha egy olyan tehetség játszik a csapatodban, mint João, akkor az a minimum, hogy átalakítod a játékot olyanra, ami neki fekszik.”

Aztán a volt holland válogatott megadta a kegyelemdöfést is: „Az Atletico Madrid játéka nagyon összetett, de inkább védekező sok kontratámadással. Ezért gondolom úgy, hogy João Félix a rossza csapatnál van a rossz edző kezei között.”