JuventusSerie A

Sarri:”Ronaldonak is jár a hatodik aranylabda!”

Maurizio Sarri, a Juventus edzője úgy fogalmazott, nagyon bosszantó, hogy Lionel Messinek már hat aranylabdája van, míg Cristiano Ronaldonak csak öt.

„Szeretnék segíteni Ronaldonak a hatodik aranylabda elnyerésében.” – nyilatkozta az Old Lady trénere. „Nagyon bosszantó, hogy Messinek több van, mint neki. A célom az, hogy hozzá segítsem a hatodik díj megnyeréséhez, és azt hiszem, a csapat és én tudunk is ezért tenni.”

Sarri célul tűzte ki továbbá, hogy a Juventus megnyeri idén is a Serie A – t (kilencedszer), valamint a Bajnokok Ligájában is sikert tudnak végre elérni. Eddig kétszer nyerték el a Európa legjobbjának járó serleget, legutóbb 1996 – ban. Azóta öt döntőt vesztettek el.

Az egyik legfontosabb ok éppen ez volt, amikor 100 milliót fizettek Ronaldoért két éve a Real Madridnak. Remélik, hogy a világklasszis a régóta áhított BL győzelemhez segíti őket. Amennyiben Ronaldo a cím elnyerésében segítségére lesz a csapatnak, úgy Sarri szerint a hatodik Ballon D’Or a portugál kezébe kerülhet.

Forrás : Bleacher Report, kiemelt kép : Miroir Mag