Real MadridLa Liga

Real Madrid: Sergio Ramos visszatér a Sevilla ellen

Sergio Ramos visszatér a Real Madrid csapatához, 6 nappal azután, hogy kificamította a bokáját a spanyol Szuperkupa döntőjében. Miután Dzsidában belőtte a mindent eldöntő tizenegyest, úgy tért vissza Madridba, hogy biztosan ki fogja hagyni a Sevilla elleni összecsapást.

Az orvosai szerint 10-15 napot kellett volna kihagynia, de ő egy hétbe zsúfolta össze a felépülését. Annak érdekében, hogy játszhasson a hétvégén azonnal megkezdte a rehabilitációt miután megérkezett Madridba. Először a medencében dolgozott, aztán a pályára is visszatért, és ma már a társaival közösen edzett. A Sevilla ellen kezdeni is fog, hacsak közbe nem jön valami.

Sergio Ramos és felesége Pilar Rubio a pletykák szerint a negyedik gyereküket várják. Ezek a tényleg csak pletykáknak bizonyultak. Pilar Rubio megosztott magáról egy fotót a közösségi médiában, ami alá a következőket írta:

„Vissza az edzőterembe! 2020-ra megfogadtam, hogy legyőzök minden akadályt a mindennapokban.” A fotóval el is oszlatta maga körül a terhességéről szóló pletykákat.

A Real Madrid a többi sérültje is visszatér a hétvégén. Karim Benzemának egy kicsit több időre volt szüksége a felépüléshez, mint tervezték, de már ő is bevethető lesz a hétvégi meccsen. Csakúgy, mint Luka Jovics.

Csak Hazard és Asensio marad ki a keretből. Bár ők már a pályán mozognak a Valdebebasban, még nem edzhetnek a társaikkal. Fede Valverde pedig eltiltása okán nem tud majd pályára lépni. De ezt most az egyszer minden bizonnyal elnézik majd neki a madridi szurkolók.