Átigazolási HírekAtletico Madrid

Cavani: a társai próbálják maradásra bírni

Edison Cavani lehet ez egyik nagy név, aki a téli átigazolási időszakban csapatot válthat. A PSG Mauro Icardit részesíti előnyben, és ezért Cavani távozni szeretne Párizsból.

Az uruguayinak sok kérője akad, de főleg az Atletico Madrid szeretné megszerezni. Cavani menne is Diego Simeone csapatába. Az Atletinél akut csatárhiányban küzdenek, és szeretnének erősíteni a szezon második felére. A PSG viszont nem szeretné Cavanit elengedni, és most még a társai is beszálltak a marasztalásába.

Az Atletico Madridnak egy komoly ellenféllel kell megküzdeniük majd a támadó játékjogáért Nasser Al-Khelaifi személyében. Az elnöknek igen nagy a meggyőző ereje, lásd a Draxler és Neymar szappanoperát.

Az uruguayit először nyilvánosan Thomas Tuchel kérte meg hogy maradjon a Monaco elleni 4-1-el végződő meccs után. „Azt szeretném, ha maradna velünk. Hogy csapatként el szeretnénk érni a céljainkat, akkor ahhoz Cavanira is szükségünk van.”

Aztán a csapatkapitány Thiago Silva volt a következő a sorban: „Meg kell tartanunk Edit. Egy ilyen csapatba, mint a PSG kell egy ilyen játékos, mint ő. Kicsit veszített az önbizalmából a sérülések miatt, de mi bízunk benne. Ő a mi gólvágónk.”

A következő néhány nap kulcsfontosságú lesz a volt Napoli csatár jövőjében. A PSG nem enged a 30 milliós árából, annak ellenére sem, hogy júniusban lejár a szerződése, az Atleti viszont csak 10 milliót adna érte. Vasárnap a csapat a Lorienthez látogat, ahova jó eséllyel Cavani el sem utazik majd, hiszen kijelentette, hogy nem akarja a PSG-nél folytatni.