Átigazolási HírekAC MilanAS Roma

Susoval pótolhatja az AS Roma a hosszú időre kiesett Zaniolot

Az AC Milan szélsője, Suso az egyik azon három név közül, akikkel az AS Roma pótolná a hosszú időre kiesett Nicolo Zaniolot.

Zaniolo a vasárnap esti Juventus elleni 2:1-es vereségen sérült meg. A mérkőzés utáni vizsgálatok kimutatták, hogy a játékos ACL szakadást szenvedett, így valószínűleg ebben a szezonban már nem láthatjuk játszani és az Európa Bajnoki részvétel is igen csak kérdéses.

A La Gazzette dello Sport újságírója, Nicolo Schira szerint a fővárosi csapat azonnal munkához látott és igyekeznek még ebben a hónapban valakit igazolni a kiesett játékos helyére.

A listájukon ott van az Udiense játékosa, Rodrigo De Paul, igaz érte a csapata 35 Millió Eurót kérne, míg az Inter Matteo Politanoja is szóba jöhet.

Schira szerint Suso is ott van a jelöltek között. Talán Ő a legkönnyebben mozdítható, hiszen az Ő jövője igencsak kérdéses csapatánál. Szombaton kimaradt a Cagliari elleni 2:0-ás győzelemből, és a Rossoneri formáció váltása után a napjai valószínűleg meg vannak számlálva a csapatnál, főleg az idei szezonban mutatott pocsék formája után.