ChelseaArsenal

Lampard: Még mindig 4. vagyunk, de többet akarunk

A Chelsea edzője, Frank Lampard az Arsenal legyőzése után a BBC Sportnak nyilatkozott:

„Borzasztóak, idegesek voltak az első 30 percben. Teljesen ellentétes volt a Tottenham elleni meccsel. Mindent odaadtunk az Arsenalnak amit csak akartak. Korán kellett változtatnunk, úgy érzetem muszáj. A második félidőben már domintáltunk.”

„10 perc után egyértelmű volt, hogy az Arsenal készült a Tottenham elleni játékunkból és elérték, hogy hátul 5-en legyünk 3 helyett. Jobbak voltak és nálunk nem volt meg az egyensúly. A cserével még egy ember lett a középpályán, így jobbak lettünk.”

A félidőben kemény szavak hangzottak el.: „Lehetséges. A nézőpontom szerint el tudom fogadni, ha rosszul passzolnak vagy hibáznak, de egy londoni derbin a letargikus játékot nem. Elmondtam ezt a játékosoknak és megcsinálták. A második félidőnek semmi köze a taktikához, hanem a mentalitáshoz és akaráshoz.”

„Még mindig nem tettem túl magam a Boxing Dayen (vereség a Southampton ellen). Következő hazai meccsünkön mindent bele kell adnunk. Még mindig a 4.-ek vagyunk és többet akarunk, a hazai meccsek mások, szóval jobban kell figyelnünk rájuk.”