Átigazolási HírekAC MilanArsenal

Az AC Milan az Arsenalból igazolna középpályást

Az AC Milan januárban szeretne igazolni egy új registát és a hírek szerint az Arsenal három játékosa is a bevásárló listájukon van.

A Sky Italia írta meg korábban, hogy a Rossoneri egy új középpályáson gondolkozik, aki a védelem előtt játszhat, így Ismael Bennacer mezzala poszton játszhatna.

A Tuttosport szerint az AC Milan a télen kulcs játékosokkal frissítené keretét, ezért érkezne Zlatan Ibrahimovic és Jean-Clair Todibo is.

Paolo Maldiniék olyan középpályás leigazolásán is gondolkoznak, akinek a karakterisztikája eltér Bennacertől, és registaként játszhatna az új játékos.

Igazából egy Bakayoko féle játékosra pályáznak, aki fizikálisan erős. Az Arsenal három játékosa jöhet szóba: Granit Xhaka, Lucas Torreira és Mohamed Elneny.

Elneny a Besiktásnál van kölcsönben, és az értéke 15 Millió Euró körül van. Sok múlik azon is, hogy mi lesz a török csapatnál, ahol az elmúlt hetekben több játéklehetőséghez jutott, de a hírek szerint továbbra is elégedetlen a helyzetével.

Torriera értéke 30 Millió Euró körül van, nagyon kicsi az esélye, hogy a télen elengedné csapata, ráadásul a karakterisztikája szinte megegyezik Bennacerrel.

Xhaka tűnik a legreálisabb célpontnak főleg, hogy a szurkolóival sikerült összevesznie. Érte az Ágyúsok 40 Millió Eurót fizettek a Mönchengladbachnak, így az ára valószínűleg magas lesz.