Átigazolási HírekChelseaLa LigaPremier LeagueReal Madrid

Hazard: Megígérem, hogy visszatérek a Chelseahez

A Real Madrid szélsője, Eden Hazard megígérte, hogy egy napon visszafog térni a Stamford Bridgebe, amikor egy Chelsea szurkoló elmondta neki, hogy mennyire hiányzik. Hazard csak annyit felelt, hogy amint befejezi a madridi kalandját, vissza fog térni, és újra a londoni „kékeket” fogja erősíteni.

Hazard június 7.-én jelentős összegért, 88.5 Millió fontért (119 Millió dollár) csatlakozott a „Blankókhoz”.

A belga az angol csapattal 7 év alatt 6 trófeát nyert el, többek között kétszer nyert a csapattal Premier Leaguet, kétszer Európa ligát. Mindeközben Hazard a Premier League egyik legjobb támadójává vált.

A 28 éves játékosnak eddig nem igazán jött be a klubváltás. Az elmúlt néhány hónap alatt, összesen 13 meccset játszott Real Madrid mezben, és csupán csak 1 gólnál tart.

Ezen a héten Hazard beszélt egy Chelsea szurkolóval, név szerint Frank Khaliddal. Amikor az illető azt mondta, hogy még mindig várják vissza a Stamfordra, Eden mosolyogva válaszolt: „Amint befejeztem, érkezem.”

Eden Hazard, és a Chelsea drukker

Hazard megemlítette azt is, hogy próbálja mindig követni a Chelseat.
„Amikor tudok, figyelek. Nos, ez nem mindig megy. Jó a csapat, nagyon jók a fiatalok.”

Utána azt kérdezte a drukker, miután véget ért az átigazolási tilalom a Chelsea számára, vissza fog-e jönni a csapatot erősíteni?: „Jelenleg itt dolgozom, de visszajövök majd.”