BarcelonaReal Madrid

Nem ússza meg az El Clasico a tüntetéseket

A Thusnami Democrátic a Camp Nou mellé szervez tüntetést, 4 órával a jövő heti, szerdai El Clasico előttre.

A Barcelona december 18-án fogadja a Real Madridot, a mérkőzést eredetileg október 26-án játszották volna le, de a Katalán városban lévő tüntetések miatt elhalasztották.

A Tsunami Democrátic reagált a mérkőzés elhalasztására és arra kéri az embereket, hogy délután 4-kor jelenjenek meg a Camp Nounál, már több mint 18 000-en jelezték, hogy ott lesznek.

4 találkozási pontot jelöltek ki:

  •  – Calle Aristides Maillol / Avenida Joan XXIII : Central Catalunya, Camp de Tarragona, Lleida and the Pyrenees lakosait várják itt.
  • – Avenida Joan XXIII / calle Menéndez & Pelayo: Barcelona lakosait várják itt.
  • – Travessera de Les Corts / Aristides Maillol: L’Hospitalet, Baix llobregat, Vallès Occidental, Penedés, Garraf, Terres de  l’Ebre és Valencià lakosait várják itt.
  • – Travessera de Les Corts / Elisabeth Eidenbenz: Girona, Barcelonès Nord, Vallés Oriental, Catalunya Nord és Les Illes lakosait várják itt.

Tsunami Democrátic szerint azért döntöttek így, mert „lehetetlen bemutatni az ügyüket az FC Barcelona és Real Madrid meccsen a lelátón. Tárgyalást szeretnének Spanyolországgal, amit nem hajlandóak figyelembe venni.”