Átigazolási HírekAC MilanJuventus

Donnarumma visszautasította az AC Milan legújabb ajánlatát

Gianluigi Donnarumma visszautasította az AC Milan legújabb szerződés hosszabbítási ajánlatát, anyagi okok miatt.

A Rossoneri kapusát a nyáron több csapathoz is pletykálták, de végül maradt a csapatnál, igaz szerződése 2021-ben lejár és hamarosan megváltozhat a helyzete, ha továbbra sem tudnak a felek megállapodni a hosszabbításban.

Múlt hónapban az Il Corriere dello Sport írta meg, hogy Donnarumma helyzetét közelről figyeli a Juventus. Az AC Milan bízik benne, hogy mivel a kapus imádja a klubot, így meg tudnak állapodni Mino Raiolával a részletekről.

A Sportitalia újságírója, Alfredo Pedulla szerint komoly tárgyalások folynak a klub és Gigio Donnarumma között a hosszabbításról.

Jelenleg a Rossoneri 1 Millió Eurós fizetés emelést javasolt (így évi 6 Millió Euróról 7 Millió Euróra nőne), de ezt a kapus nem fogadta el és egyre inkább az az érzése a feleknek, hogy nehéz lesz egyességre jutni, de talán nem lehetetlen.

Pedulla azt is hozzátette, hogy a Juve továbbra is figyeli az olasz válogatott kapus helyzetét, hiszen játékát régóta kedvelik, hiába van ott Szczesny. Donnarumma a nyáron szerződésének utolsó évébe lép, ha addig nem tudnak megállapodni. Így az ára 30-40 Millió Euró körül mozoghat majd.