La LigaReal Madrid

Az Arsenal Jovicról álmodik – Aubameyangot adnák érte

Luka Jovic körül nincs minden rendben az utóbbi időben. 30 napja nem szerepelt a csapatban semmilyen formában. Legutóbb a Betis ellen lépett pályára november 2.-án, ha a 8 percet, amit kapott annak lehet venni. Szombaton sem kapott lehetőséget, köszönhetően Mendy piros lapjának.

Jovic nem kap lehetőséget, és az Arsenal erősen érdeklődik utána. A csapatnak most éppen nem igazán megy a szekere. De Unai Emery távozása után újjá szeretnék építeni a támadósort. Aubameyang a csapat sztárja, de megromlott a kapcsolatuk egymással, így egy füst alatt ezt a problémát is meg szeretnék oldani.

Az Ágyúsok Jovicsot szeretnék az új kilencesüknek a gaboni helyére. Az angolok már kapcsolatba is léptek a madridiakkal, sajtóértesülések szerint a csere mellett pénz is gazdát cserélne kiegészítve az üzletet.

Legalább is ez az Arsenal álma. A valóság azonban ennél kiábrándítóbb. Jovic a kevés lehetőség ellenére Madridban szeretne játszani. Tisztában van vele, hogy ez még csak az első éve a fővárosban és alkalmazkodni kell az itteni élethez. A klubnál bíznak abban, hogy Zidane hamarosan talál majd neki helyet a csapatban, mint ahogy a többi hasonló helyzetben lévő játékosának is talált.