Átigazolási HírekManchester UnitedReal Madrid

Real Madrid: Zidane továbbra is ragaszkodik Pogba leigazolásához

A Real Madrid formába lendült a La Ligában és a Bajnokok Ligájában is, mióta Fede Valverde több játéklehetőséget kap, de ez nem változtatta meg Zinedine Zidane terveit és továbbra is ragaszkodik Paul Pogba leigazolásához.

Zidane minden áron szeretné megszerezni kirakósának utolsó darabját, és úgy gondolja, hogy a klub tartozik neki ennyivel, mert ez volt az egyik feltétele márciusi visszatérésének.

A Real Madrid és a Manchester United kapcsolatban maradt a szezon alatt is, és Zidane nem titkolja, hogy a játékos barátja.

Pogba, aki októberben Dubaiban találkozott Zidanenal, többször kijelentette, hogy szívesen igazolna a Real Madridba, ezzel növelve a Manchester Uniteden lévő nyomást.

Jelenlegi klubja nem teljesen biztos benne, hogy a sérülése valós, árulta el Paco Gonzalez a ‘Tiempo de Juego’ műsorban, miután a játékos a fél szezont Dubaiban és Miamiban töltötte felépülés címén.

A szituáció nem könnyű Manchesterben, hiszen a klub is tudja, hogy a játékos távozni szeretne. Szerződése 2021-ben fog lejárni és visszautasította a hosszabbítást.

A probléma az Pogba és Zidane számára, hogy a Real Madrid vezetősége nincs teljesen meggyőződve az átigazolás szükségességéről. A vezetőség egyetért, hogy egy nagyszerű játékos, de kétségeik vannak, hogy hogyan fog beilleszkedni a csapatba, ahol ott van Valverde, illetve nem akarják elvenni a lehetőséget olyan, jelenleg kölcsönben lévő, de hamarosan visszatérő fiatalok elől, mint Martin Odegaard.

A vezetőség vonakodása jelenleg azt jelenti, hogy Pogba leigazolása lehetetlen küldetés.

A klub szerint legalább 120 Millió Euróba fog kerülni Pogba és többen kételkednek, hogy ér-e annyit mint Hazard. Másokat a 16 Millió Eurós nettó évi fizetése gondolkoztat el.

„Nem hiszem, hogy Valverde olyan lenne, mint Pogba.” -mondta Zidane november 1-én, egyértelművé téve véleményét.

Mino Raiola igyekszik rávenni a Manchester Unitedet, hogy fogadják el, Pogba távozni akar.

A probléma a klubok álláspontja, a Real Madrid nem akarja Valverde fejlődését megtörni, míg a United nem akarja elengedni Pogbát.

Mindkét klub határozott ez ügyben.

Se Zidane se Pogba nem adta fel, hogy az álmaik valóra váljanak januárban vagy júniusban. Nyáron valószínűleg könnyebb helyzetben lenne a Real Madrid, mert már csak egy év lesz hátra a francia szerződéséből, így valószínűleg kevesebbért is leigazolhatják.

Zidane ígéretet kapott Pogbától, hogy a játékos első sorban a Real Madridhoz fog igazolni, így a Királyi Gárdának nem kell egy licit háborúba belemennie.

A Real Madrid Pogbán kívül még két játékoson gondolkozik a középpályájának a megerősítésére:

Az Ajaxból Donny van de Beek a legnépszerűbb lehetőség és a két klub akár órákon belül meg tudna állapodni.

A másik lehetőség Christian Eriksen, akinek nyáron lejár a szerződése a Tottenhammel.

forrás