Manchester United

Solskjaer: Óriási a különbség tavalyhoz képest

A Manchester United edzője, Ole Gunnar Solskjaer nyilatkozott a Sky Sportsnak csapata 3:3-as döntetlene után:

„Néha a foci sokkal többről szól, mint taktika. Az első félidőben sokkal energikusabbak voltak, mint mi, de aztán megszereztük az első gólunkat és levegőt kaptunk. A különbség a tavalyi csapathoz képest óriási. Nem lettek volna erre képesek. Tavaly kikaptunk volna 4 vagy 5 góllal a fordítás helyett. Nem tudtunk volna visszajönni.”

A gyengébb első félidőről: „A Sheffield United jobban akarta, és jobban hittek a tervükben, mint mi. Elfogadhatatlan, hogy nem volt az első félidőben kaput eltaláló lövésünk.”

„Amikor 2:0-ás hátrányban vagy küzdened kell, félelem nélkül meg kell próbálnod. A gólszerzőink átlag életkora kevesebb mint 20 év, erre büszke vagyok. Nagyszerű tapasztalat volt a fiataljainknak, mert ilyen helyen nem könnyű visszajönni a meccsbe.”

Hogyan érzi magát a meccs után?: „Vegyesek az érzéseim. Nem lehetünk boldogak, a találkozó nagy részén nem volt megfelelő a játékunk, de aztán felálltunk és megmutattuk mire vagyunk képesek. Ezt kell az egész meccsen játszanunk. Tudom, hogy képesek vagyunk rá, csak meg kell mutatnunk.”