JuventusSerie A

Cristiano Ronaldo: „Nem szeretem ha lecserélnek”

Miután Maurizio Sarri  két egymást követő mérkőzésen is lecserélte Cristiano Ronaldo elismerte, hogy nem szereti ha ez történik vele.

Bár azt is elismerte a portugál, hogy nem volt teljesen fitt, de ennek ellenére segíteni szerette volna a csapatát.

„Az elmúlt 3 hétben úgy játszottam, hogy nem voltam teljesen fitt” – mondta Ronaldo egy sajtótájékoztatón. „Megértem, hogy lecseréltek, hiszen nem voltam teljesen egészséges. Ezen az utolsó 2 válogatott meccsen sem voltam az, de büszkén áldozom fel magamat a csapatért vagy a válogatottért.”

„A karrierem során soha sem volt komoly sérülésem, de most nem éreztem teljesen jól magam, ami miatt nem tudtam 100%-ot kiadni magamból. Valakinek kellett volna erről beszélnie a sajtóval, de mint tudjátok én nem szoktam velük beszélgetni.”

Portugália kijutott az Európa Bajnokságra Luxemburg legyőzésével. Cristiano így nyilatkozott erről: „A cél az volt, hogy kijussunk, ami sikerült is. Azért mert mi vagyunk a címvédők, még nem jelenti azt, hogy az esélyesek is mi vagyunk. Nehéz ellenfél leszünk, de más csapatok esélyesebbek a végső győzelemre. Ennek ellenére nagyon örülök, hogy kijutottam az ötödik Európa Bajnokságomra is.”