La Liga

A La Liga Szuperhősei

A mostani La Liga idény az egyik legkiegyenlítettebb az elmúlt évekhez kepést. Tetszik-e ez nekünk vagy sem, a nagyoknak elég egy kis botlás és máris a kisebb csapatoké lehet a végső győzelem. Gorka Larrea a Real Sociedad volt játékosa is erre gondolt amikor azt mondta, hogy: „A Real Sociedad lehet az új Leicester.” Persze ehhez a nagyoknak is lesz néhány szavuk. Ahogy a hétvégén is bemutattak a tudásukat.

A La Ligát egyenesen leigázzak a Barca és a Real Madrid fiataljai. Ők még nem galaktikusok, de nagyszerűen megváltoztatták a csapatuk dinamikáját. Nem hatalmas szuperhősök, akik erősek és tökéletesen illik rájuk a jelmezük, ők tinik akik sajátjaikat mentik a tömegek helyett.

Itt bemutatjuk néhányukat a teljesség igénye nélkül

Flash A Villám: Rodrygo. 18 évesen emberfeletti a reakcióideje. Mintha kepés lenne magát sokszorosítani és tornádót kavarni a védők között.

A Fekete Párduc: Ansu Fati. 17 évesen ötvözi minden jó kepésségét egy igazi szuperhősnek: sebesség, mozgékonyság kitartás. És van még egy igazan nagy fegyver a tarsolyában: (mint csak nagyon kevesen) jól kijön a hatalmas Szuperman Messivel.

Thor: Odegaard. A félisten. Kalapács helyett a lábával ad villám passzokat és semmisíti meg az ellenfeleket.

A Fantasztikus Négyes: Samuel Chukweze, Eva Navarro, Joao Felix es Vinicius. Ők négyen nagyszerű kepésségeken osztoznak, de együtt még ellenállhatatlanabbak. Chukweze mint Mr Fantastic képes megnyújtani a testét, hogy minden arra járó labdát elérjen. A Láthatatlan Lány: Eva Navarro hol eltűnik, hol megjelenik. Ezzel összezavarva az ellenfeleit, mert amikor már ők is látják, épp gólt szerez ellenük. Joao Felix a Fáklya, mert képes feltüzelni egy egész stadiont a játékával. Ha nem játszik, akkor mintha mindenki csak a sötétben tapogatózna. Vinicius mint A Lény, aki sziklából van és a Villám barátja. Áthatolhatatlan és hatalmas mentális ereje van. Így a hibái ellenére is türelmesen folytatja a munkát, míg egy nap övé lesz minden dicsőség.

Nagyszerű, nemde? Reméljük még sokáig kitart a szuper erejük, legalább addig míg Szupermannek.