LiverpoolManchester City

Raheem Sterling nem játszhat Montenegró ellen a Gomez eset miatt.

Raheem Sterling nem fog játszani Anglia Montenegró elleni, csütörtöki, Európa Bajnoki selejtezőjén, miután összekapott a liverpooli Joe Gomezzel.

Anglia szövetségi kapitánya, Gareth Southgate szerint „heves érzelmek” voltak miután Sterling és Gomez a hétvégi Liverpool – Manchester City meccs végén összeakaszkodtak.

A Sky Sport híre szerint a páros a St Gearge’s Park ebédlőjében veszett össze hétfőn, a válogatottnál, így Sterling nem fog játszani Montenegró ellen a Wembleyben.

Nem adtak ki több részletet az esetről. Az FA megerősítette, hogy Sterling ugyan a kerettel marad, de egyelőre külön készül a többiektől.

Southgate: „Úgy döntöttünk, hogy Raheem nem fog csütörtökön Montenegró ellen pályára lépni.”

„Az egyik legnagyobb kihívás számunkra, hogy elkülönítsük a klub rivalizálást a válogatottnál. Balszerencsénkre, a vasárnapi meccs érzelmei túl hevesek voltak.”

„Úgy érzem helyes döntést hoztunk a csapat érdekében és az egész keret egyetértett vele. A legfontosabb, hogy támogassuk a játékosokat és a csütörtöki meccsre koncentráljunk.”

Keddi Instagram posztjában Sterling megerősítette, hogy összekapott Gomezzel, de elismerte, hogy most ki kell találniuk hogyan lépjenek tovább.”

„Először is mindenki tudja mit jelent nekem ez a mérkőzés.”

„Mindenki tudja, hogy nem vagyok ilyen, inkább lényegre törő. Joe és én vitatkoztunk és most ki kell találnunk, hogyan lépjünk tovább.”

„A sportban hevesek az érzelmek és vagyok elég férfi ahhoz, hogy elismerjem, ezek magukkal ragadtak. Tovább kell lépnünk, azért játsszuk ezt a sportot, mert imádjuk.”

„Jóban vagyunk Joe Gomezzel, mindketten megértettük, hogy 5-10 másodperces dolog volt. Vége van, tovább lépünk és nem fújjuk fel. A csütörtöki mérkőzésre készülünk.”

Anglia Montenegró után Koszóvóval fog játszani vasárnap. A két meccs alatt, ha legalább egy pontot szereznek, akkor kijutnak az Európa Bajnokságra.

forrás