Juventus

Giorgio Chiellini: Gyerekként Milan szurkoló voltam, de aztán megjött az eszem.

Az egyik első játékos aki eszünkbe jut, amikor a Juventusra gondolunk, az Giorgio Chiellni. Pedig könnyen másként is alakulhatott volna a Juve kapitányának az élete:

„Milan szurkoló voltam, de aztán megjött az eszem.” -nyilatkozta Chiellini a Junior Reporterben, amikor srácok tehettek fel neki kérdéseket. „A kedvenc játékosom Paolo Maldini volt, de azonnal szerelembe estem a klubbal, amikor a Juventushoz igazoltam és szerintem most nehezebb olyan embert találni, aki jobban ‘juventino’, mint én.”

„Csodálatos a Juventus kapitányának lenni, még ha óriási felelősséggel is jár. Láttam az elődeimet és szerencsém volt, hogy együtt játszhattam velük. Igazi példaképek számomra, mert különleges emberek voltak, akik rengeteget segítettek fejlődni.”

„A legjobb akivel szembe néztem? Nem beleértve Ronaldot és Messit, akik földönkívüliek, azt mondanám, hogy Ibrahimovic. Zlatan fizikailag nagyon erős, gyors, technikás és van személyisége. Kemény ellene játszani.”

„A gorilla ünneplésem? Szeretem az állatokat. Azt gondoltam a barátaimmal, hogy valami olyan ünneplés kellene ami jellemez.”

„Félek-e a meccseken? Egyértelműen, minden mérkőzésen. Viszont ezt pozitív dologként használhatom fel. Egy kis félelem mindig jó, mert segít megőrizni a koncentrációd.”

forrás