AC Milan

Az AC Milan eladhatja télen Susot

Az AC Milan, a hírek szerint eladhatja Susot januárban, miután a csapat vezetősége egyre frusztráltabb gyenge teljesítménye miatt.

A Rossoneri szurkolói elvesztették türelmüket Susoval szemben. A spanyol játékost kifütyülték, amikor tegnap este a San Siroban a hangosba bemondták a nevét, majd a Lecce ellen ismét gyenge teljesítményt nyújtott és Olaszországban a #SusoOut trending lett.

A vezetőség szintén frusztrált és a Calciomercato.it szerint az az ötlet, hogy januárban eladják, egyre valószínűbbnek tűnik.

Távozása segíthet az AC Milannak pénzt gyűjteni, hogy olyan játékosokat hozzanak, akik beleillenek Stefano Pioli rendszerébe.

Több klub is érdeklődik iránta: A Fiorentina ajánlatot tehet januárban, a Sevilla igazgatója, Monchi pedig nagy csodálója a játékosnak.

A Premier League klubokra is lehet számítani, ahol gazdaságilag sokkal jobb a helyzet: olyan csapatok mint a West Ham vagy a Wolves megkockáztathatják Susot, hátha a spanyollal feljebb kerülnek a tabellán.

A 25 éves játékos szerződésében van egy 38 Millió Eurós kivásárlásári ár, és a hosszabbítás (plusz a záradék kivétele) elég messzinek tűnik jelenleg.

forrás