LiverpoolManchester United

Solskjaer: Egy elvesztegetett lehetőség volt. – United – Liverpool

A Manchester United edzője, Ole Gunnar Solskjaer is nyilatkozott a Sky Sportsnak, a Liverpool elleni 1:1-es döntetlen után:

„Könnyű gólt kaptunk. Csalódás, ha egy beadás után a hatoson belülről kapsz gólt. Azt hittem, hogy elkezdtünk kontrázni, ez annyira kiábrándító.”

„Volt helyünk. Dan James és Marcus Rashford hihetetlenül gyorsak, bárkinek problémát okoznak. Ők ketten és Andreas Pereira nagyon jók voltak, elégedett vagyok azzal, ahogy ellátták a feladatukat.”

„Marcus nagyszerűen mozgott az egész meccsen, talán az egyik legjobb találkozója volt. Erős volt és az ilyen gólokat várjuk el tőle. Volt egy kis videózás tegnap és egészen pontosan az történt, amit kértünk.”

„Ez egy nagyszerű válasz volt a fiúktól. Olyan csapatunk van, ahol mindenki egymásért játszik és talán megfordítjuk a szezont. Csalódottak, mert úgy érezték, hogy megnyerhették volna. A szurkolók megmutatták, hogy látják mi történik. Jók leszünk.”

A BBC-nek még hozzátette: „Szerintem meg kell dicsérni a bírót. Nem sűrűn tesszük meg. Engedte, hogy derbi legyen belőle, nem pedig egy olyan meccs, ahol nem érhetsz a másikhoz. Az sose szabálytalanság. Nem hiszem, hogy Keano azt mondaná az szabálytalanság.”