AC Milan

Donnarumma és az AC Milan messze vannak a megegyezéstől

Gianluigi Donnarumma és az AC Milan szerződés hosszabbításról tárgyalnak, de a hírek szerint a felek messze vannak a megegyezéstől, mert a játékos ügynöke, Mino Raiola a dupláját szeretné, mint amit jelenleg a klub ajánl.

Az elmúlt nyáron ismét szóba hozták a kapust a PSG-vel, az Il Corriere dello Sport szerint az AC Milan megkezdte múlt hónapban a játékos 2021-én lejáró szerződésének meghosszabbításáról a tárgyalásokat.

A Rossoneri nyomás alatt van, mert a PSG folyamatos érdeklődik Donnarumma iránt és a Real Madrid is elgondolkozott, hogy a rossz formában védő Thibaut Courtois helyét átvehetné a 20 éves olasz kapus.

Donnarumma jelenleg a keret legjobban kereső játékosa, évi 6 Millió Euróval és a hírek szerint a klub ezt nem változtatná meg.

A La Gazzetta dello Sport szerint az AC Milan vezetőségének az az ötlete, hogy a hátralévő pénzt hosszabb távra osztanák el, így a fizetése 4 Millió Euróra csökkenne.

Raiola inkább fizetés emelést szeretne, hiszen kiváló formában véd a játékos és fontos tagja a csapatnak. Így a klub által javasolt fizetés dupláját, évi 8 Millió Eurót akar.