Juventus

Cristiano Ronaldo a FIFA 20-ban – Mennyibe kerül leigazolni?

Cristiano Ronaldo továbbra is az egyik legjobb ratinggel rendelkező játékos a FIFA 20-ban. Az idén 93-as, ezzel Lionel Messi (94) mögött a második legjobb.

A FIFA 20-ban a Piemonte Calcioban játszik, mert az EA Sports elvesztette a Juventus névhasználati, illetve stadion és címer jogát. Viszont a játékosok még mindig saját nevükkel, arcukkal és értékeikkel szerepelnek.

Ez azt jelenti, hogy az idén leigazolható Ronaldo Career Mode-ban feltéve, ha a klubnak van elég pénze rá és a csapat hírneve négy és fél, vagy öt csillagos.

A Manchester City, a Manchester United, az Arsenal, a Chelsea, a Liverpool és a Tottenham leigazolhatják, ha eladják egyik saját sztárjukat, vagy felajánlják egy csere üzletben. A Paris Saint-Germain, a Bayern München, a Barcelona és a Real Madrid minden probléma nélkül leigazolhatja a portugál támadót, míg a Borussia Dortmund és az Inter csak abban az esetben, ha egy komoly csere üzletet összehoznak.

Mennyiért lehet leigazolni Cristino Ronaldot a FIFA 20-ban?

Cristiano Ronaldo kicsit kevesebb mint 100 Millió Fontért leigazolható a FIFA 20-ban. Az értéke 52.7 Millió Font ( Euróban 58,5 Millió és Dollárban pedig 66.1 Millió). A Piemonte Calcio hajlandó játékost is elfogadni érte, csatárra, szélsőre vagy szélső hátvédre van szükségük helyette.

A csapat 90 Millió Fontot fog kérni érte, ezt le lehet alkudni 85-90 Millió Font közé. A heti fizetése 360 ezer Font, de hajlandó ennél kevesebbet is elfogadni, így akár heti 300 ezer Font alá lehet szorítani, ha aláírás bónuszt kap.

Mikor jár le a szerződése Cristiano Ronaldonak a FIFA 20-ban?

Ronaldo szerződése a 2021/22-es szezon végéig szól a FIFA 20-ban, ezt azt jelenti hogy utána lehet ingyen leigazolni. Persze addigra már 37 éves lesz és elég nagy eséllyel a visszavonuláson fog gondolkodni. Plusz azt se szabad elfelejteni, hogy 3 újabb szezonon lesz túl, ami az értékeire nem lesz jó hatással.

Mi Cristiano Ronaldo potenciálja a FIFA 20-ban?

Ronaldo jelenleg 93-as ratinggel rendelkezik a FIFA 20-ban, ami egyben a csúcsa is, hiszen 34 éves, amikor a Career Mode kezdődik.
Ez kevesebb, mint a tavalyi 94-es ratingje a FIFA 19-ben, ahol a borítón is szerepelt. A legjobb potenciállal a FIFA 13-ban szerepelt Ronaldo amikor elérhette a 95-ös ratinget is.

forrás