Juventus

Ezt eszi Cristiano Ronaldo, hogy formában maradjon

Amikor Cristiano Ronaldo betöltötte a 30-at, a legtöbb ember pesszimistán állt ahhoz, hogy sikerül-e megtartania az erőnlétét, gyorsaságát és fittségét. A most 34 éves futball sztár nem csak, hogy fenntartotta ezeket, de emelet még rá is pakolt.

Mi a sose öregedő testnek a titka? Nos, míg a rengeteg edzés miatt fenntartja az atletikusságát, Ronaldo bölcsen táplálkozik. Ez nem azt jelenti, hogy megtagadja magától az ételt. Sőt! Imád enni és elismerte, hogy naponta hatszor eszik kis adagokat. Mindennek a rajongója ami egészséges, de a kedvencei a halak, imádja a kardhalat, az aranydurbincsot és a tengeri sügért.

Az Instagramra kitett kajás posztjai, és a legfrissebb, Sunnak adott interjúja alapján Ronaldo étkezése a proteinek körül forog. Rengeteg gyümölcsöt és zöldséget eszik, fehérje turmixot iszik, táplálék kiegészítők és multivitaminok adják ki a napi étkezését az edzéseihez.

Egy átlagos napon a reggeli általában frissen facsart gyümölcsléből, sonkából és sajtból, tojásból, avokádókrémes pirítósból, teljeskiőrlésű gabona termékekből és kávéból áll.

Ebédje: saláták, héjában sült krumpli, teljeskiőrlésű tészta, és csirkehús. A kedvence a Bacalhau à Bras a híres portugál fogás.

Délutáni nasira tonhal tekercset és friss gyümölcslét fogyaszt, ami kitart vacsoráig, amikor általában rizst és hüvelyeseket fogyaszt csirkével és gyümölcsökkel.

forrás