Liverpool

Andy Robertson: Gyorsabbnak kell lennünk.

A Liverpool tegnap fordított és végül győzött a Newcastle ellen 3:1-re, így a Manchester City veresége után 5 ponttal vezet a táblázaton. Viszont a csapat védője, Andy Robertson szerint nem dőlhetnek hátra.

A bal hátvéd a BBC Sportnak nyilatkozott a lefújás után: „Nem úgy kezdtük a meccset, ahogy szerettük volna. El kell ismerni, a Newcastle sokkal kiélezettebb volt és remek gólt szereztek. Ez volt az ébresztőnk és utána sebességbe kapcsoltunk, ami nekik már túl sok volt.”

„Sokkal gyorsabban meg kell találnunk a ritmusunkat (válogatott szünet után) különben a legjobb 6 csapat ellen komoly problémáink lesznek, ha előnyt adunk nekik.”

A Liverpool harmadik góljáról: „Nagyon különleges gól volt. Bobby helyzetfelismerése félelmetes és Mo befejezte. 3:1 a válogatott szünet után mindig jó eredmény.”

Virgil van Dijk is nyilatkozott a BT Sportnak: „Tudtuk, hogy fel kell őrölnünk őket. Szorosan védekeztek és várták a lehetőséget. Természetesen, nem volt jó, hogy 1:0-as hátrányba kerültünk, de jól reagáltunk rá.

Roberto Firmino teljesítményéről: „Nagyon fontos játékosunk. Tudom milyen nehéz a védőknek, amikor a csatár elmozog a helyéről és Ő bármelyik hátvédnek komoly problémát okoz. Nagyszerű játékos és nagyon örülök, hogy nálunk játszik.

Georginio Wjnaldum is értékelte a meccset: „Szerencsénk volt, hogy gyorsan egyenlítettünk, utána már minden könnyebb volt. Voltak helyzeteik, de lezártuk a meccset.”

A mérkőzés összefoglalója: