Real MadridFociHacienda BernabeuLa Liga

Real Madrid-Levante 3-2 Hazard és Vasquez véleménye

A mai La Liga bajnoki mérkőzés után Lucas Vasquez állt a sajtó rendelkezésére a játékosok közül. Nyilatkozatát közöljük.

„Elemeznünk kell az eredményt. Ilyen első félidő után nem szenvedhetünk így. Nem érdemeltük meg. Meg kell találnunk az okot, és fejlesztenünk a játékunk. A második félidőben nem adták meg egy gólunkat, és volt négy vagy öt helyzetünk. Minden másképp alakult volna, ha megszereztük volna azokat a találatokat. Most nagy levegőt kell vennünk, és folytatjuk a munkát. Biztos vagyok benne, hogy nagy dolgokat viszünk véghez ezután.

Folytatjuk a munkát, és mindenki számára meg kell találnunk a számára legmegfelelőbb helyet. Magunk mögött hagyjuk a rossz sorozatot, el kell felejtenünk. A Real Madrid vagyunk. Remek csapatunk van, 25 magas szintű játékossal. Élvezni fogjuk ezt a szezont.

Hazard végre bemutatkozott, és megmutatta a játékát. Ő az, aki a különbséget megteremti és a merleg nyelvét a javunkra billenti. Sokat fog adni a csapat játékához.

James az első naptól, hogy ismét felöltötte a Real Madrid mezét, nagyon motivált. A tudása és a minősége sokat fog segíteni nekünk.

A sérüléséből felépült Eden Hazard a második félidőben debütálhatott a Bernabeu közönsége előtt:

„Remélem, ez valami igazan jónak a kezdete. Szeretnék folyamatosan játszani. Ez egy különleges stadion, és érezni lehet a szurkolók támogatását. Örülök, hogy pályára léphettem, és hogy győztünk. Amikor sérülésből térsz vissza, nehéz felvenni a ritmust, szükség van egy kis időre. De a mai nap a győzelem a legfontosabb. Meg kellett nyernünk ezt a mérkőzést, meg is akartuk nyerni, és megszerezni a bizalmat. Két fontos mérkőzés áll előttünk, a PSG és a Sevilla ellen. Készen állunk rá.

A sajtónak nyilatkozó Zinadine Zidane a második félidőben tapasztalt nehézségeket a válogatott szünet utáni fáradtsággal magyarázta, de nagyon elégedett volt összességében a játékosaival. Igaz, ami igaz, a mai mérkőzésen mindenki, játékosok és edző is kihozta a maximumot. Három pont a Madridé, továbbra is veretlen a csapat.

A mérkőzés pozitívumai közül említésre mélto Karim Benzema duplázása, James és Hazard remek játéka, és persze kétségtelen, hogy a csapatban senkit nem kell megrovásban részesíteni: igazán megtettek mindent.

Negatívumként abszolut Borja Mayoral találatát kell említeni, aki kezeit a magasba emelve kért elnézést a Real Madrid lelátójától találatát követően.

A nyilatkozatokat a Marca tette közzé eredetiben, a képek is az oldalról származnak.