Real MadridÁtigazolási HírekFociHacienda BernabeuLa Liga

Lucas Silva-t elengedte a Real Madrid

Néhány órája röppent fel a hír, hogy Lucas Silva máris egy európai klubbal tárgyal. A Real Madrid és a játékos közös megegyezéssel felbontották a közöttük lévő szerződést. A játékos távozik, noha néhány napja nyilatkozta, hogy készen áll, ha a Real Madrid-nak szüksége lenne egy jó középpályásra.

Carlo Ancelotti hozta a 2015-ös téli átigazolási szezonban a brazilt 15 millió €-s vételáron. Csupán kilenc mérkőzést játszott királyi mezben, majd kölcsönbe távozott. A Marseille és a Cruzerio csapatát erősítette az elmúlt években. Madridban se szerencséje nem volt, se a keretbe nem fért be. Miközben Braziliában a legjobb középpályásnak választották…

Remélhetőleg nem fogják Zidane-ék megbánni, hogy elengedik. Igaz, a madridiak kerete teltháas, de éppen a középpályán vannak gondjaik, elöregedett, és a következő néhány évben jó eséllyel eligazoló, visszavonuló játékosokkal teli. Akiknek a játéka is mára hagy kivánnivalót maga után. Motiváció hiány vagy belefáradtak, mindensetre a szurkolókat ez a hír minden bizonnyal megosztja majd.

A friss hír szerint, mivel kölcsönszerződése lejárt, és a fővárosi klub nem tart rá igényt, így kiengedi a szerződéséből. És így szabadon és ingyen leigazolható, már csak csapatot kell találnia. Silva ügynöke már tárgyalásokba is kezdett egy eddig meg nevezett európai klubbal. De sok idejük nincsen már, mielőtt minden kontinensbeli transzferpic bezárna.