Átigazolási HírekAC MilanAS RomaLiverpoolPremier League

Klopp: Lovren, szükségünk van rád!

Dejan Lovren a Liverpool védője fontolóra vette az AS Roma és az AC Milan kölcsönszerződési ajánlatait, de marad az Anfield Roadon.

„Nem érdemlem meg azt, hogy valamelyik csapat kölcsönvegyen, és ellenőrizzék az alkalmasságomat és a profizmusomat.”

A 30 éves horvát válogatott játékos, egész nyáron kapcsolatban állt az AS Roma és az AC Milan csapataival egy esetleges átigazolással kapcsolatban. A játékost szezon végén kivásárlási opcióval meg is szerezhették volna, de főleg csak a két csapatot sújtó sérüléshullám miatt szerették volna leigazolni a játékost.

„Néhányan adtak nekem olyan tanácsokat miszerint üljek a padon, és úgyis rengeteg pénzt kereshetek, de én nem vagyok ilyen játékos.” – mondta a Sportske Novosti-nak.

„Az AC Milan és a Roma csapata is erősen érdeklődött utánam, főleg a Római alakulat, de nem érzem úgy, hogy bárkinek is bizonyítanom kellene, a profizmusomat és azt, hogy fizikailag, és szellemileg is készen állok-e.”

„Megnyertem a Bajnokok Ligáját, Világbajnoki ezüstérmes vagyok, nem ezt a hozzáállást érdemlem meg.”

„Nagyon boldog vagyok a Liverpool csapatánál, főleg amikor Klopp azt mondta nekem, hogy: ” Figyelj haver, te egy csúcskategóriás játékos vagy, nem engedünk kölcsön. Szükségünk van rád!”

„Úgy érzem nagyon jó formában vagyok, és, ha egy csapat minőséget szeretne azért fizetnie kell. Ezért nem engedett el a Liverpool sem, megkönnyebbültem amikor bezárult az átigazolási piac, untam már, hogy mindenki kombinál, sok helyen már tényként közölték, hogy odaigazoltam, pedig nem tudtak semmit!”

„Két évvel ezelőtt négyéves szerződést írtam alá, nagyon jól érzem itt magam, fantasztikus eredményeket érhetünk el.”

Forrás: football-italia.net