Hacienda BernabeuÁtigazolási HírekFociLa LigaReal Madrid

Kedves Keylor! (Frissítve!)

Olvasom így kora hajnalban a Marca-n, hogy tegnap este a meccs után elbúcsúztál a társaidtól. És már vissza se térsz Madridba. Egyenesen Párizsba repülsz, ott fogod a hálót védeni a következő 3 szezonban. Keylor, elhagytad Madrid-ot.

Vége.

Nem állsz többé felemelt karokkal a kapunk előtt. Tudod, mindíg igy foglak látni. Akkor is így emelted fel a magasba a karjaidat, amikor a társaid a 11-eseket lőtték a Bajnokok Ligája döntőjében. De akkor térdelve. Mintha le akartad volna húzni az eget, hogy az is segítse a csapatot, hogy sikerüljön. Sikerült! Veled háromszor. Háromszor védted végig a csapattal úgy a szezont, hogy a Real Madrid felülhetett Európa trónjára.

A szívünk kapusa vagy. És az maradsz örökre. És tegnap este még egyszer leültél a padra. Oda, ahova már egy teljes szezonon át kényszerültél. Odaültél szerényen, szemeidben szomorúsággal. Láttam. Tapsoltál Bale első góljánál, amikor mutatták a padot. Marcelo-val állva tapsoltatok. De a szemeidben nem láttam nyomát se az igazi örömnek.

Igazad van. Menj, érj el további sikereket ott, ahol nem a padon kell ülnie egy háromszoros BL győztesnek. Méltatlan volt hozzád. Megpróbáltad, küzdöttél a helyedért, és ha lehetőséghez jutottál, bizonyítottál minden mérkőzésen

Megtettél mindent. Zidane visszatérésekor minden drukker-és talán te magad is- reménykedtünk. Hogy vissza kaphatod a helyed. Mert te vagy a kapusunk. Te vagy a Real Madrid KAPUSA! Így, nagybetűkkel. És az maradsz, örökre. És reménykedtem, hogy még egyszer, csak akár cserének beállhatsz a háló elé, csak a meccs végén, csak akár 10 percre. Csak egy gesztus lett volna Zidane-tól. De nem. Ennyit se érdemeltél, az utolsó meccsen se adtak annyi időt se neked, hogy elköszönhess a rajongóktól.

Íme, legnagyobb pillanataid egy videón. Búcsúképpen.

Így én itt, most köszönök el. Mindent köszönünk Legenda! Lehet, hogy a Real Madrid-ot elhagytad, de a szívünket soha. Ott maradsz örökre, akár Casillas. Isten veled Keylor! Sok sikert kívánok Párizsban!

Mintegy válaszul a tegnapi napon Keylor Navas egy videoval búcsúzott, amely az alábbi linkre kattintva, a Marca cikkében tekinthető meg:

https://www.marca.com/en/football/real-madrid/2019/09/02/5d6d779046163f488d8b45d5.html

Kiemelt kép: Marca