Inter

Icardi beperli az Intert

Egyre több hírportál és forrás szerint Mauro Icardi beperli az Intert, hogy visszakerülhessen az első csapat keretbe és 1,5 Millió Euró kártérítést is szeretne.

A La Gazzetta dello Sport szerint Icardi és felesége/ügynöke, Wanda Nara jogi lépéseket indított a klub ellen.

Az egész hercehurca még februárban kezdődött, amikor a kapitányi karszalagot elvették tőle (az okokat mai napig hivatalosan nem hozták nyilvánosságra), majd az argentin támadó hetekig, egy állítólagos sérüléssel bajlódott.

Amikor Antonio Conte átvette a csapatott közölte Icardival, hogy nem szerepel a terveiben, így inkább keressen magának új klubot.

Az argentin játékos viszont minden átigazolási lehetőséget visszautasított és Wanda Nara a héten megerősítette, hogy maradni fog férje az Interben.

Erre válaszul Javier Zanetti és Beppe Marotta is közölte a vezetőségből, hogy az Inter véleménye nem változott. Utána nem sokkal lépett színre a Monaco és egy éves szerződés hosszabbítás után kölcsön vette volna a játékost.

Ma este terjedt el a hír, hogy Icardi jogi útra terelte a történtet, 1,5 Millió Euró kártérítést követel és az első csapat keretébe szeretne visszakerülni.

Tegnap már voltak jelek, hogy valami nincs rendben, mert a klub teljes kerete ott volt egy közös vacsorán, beleértve az új igazolást Alexis Sanchezt. Icardi otthon maradt.

Érdekes lesz az, hogy hová tart ez a sztori, mert az Inter korábban már felkészült a jogi háborúra és többször jogászokkal konzultáltak, hogy biztosan védve legyenek.

forrás: football-italia