Átigazolási HírekJuventus

Nedved: Dybala? Bármi megtörténhet

Bajnokok Ligája csoportkör sorsolás után a Juventustól Pavel Nedved nyilatkozott az Atletico Madridról, csoportjukról és nem zárta ki Paulo Dybala eladását sem.

A Juve alelnöke morcosan adott interjút, mert nem biztos benne, hogy Virgil van Dijk a Liverpool hátvédje megérdemelte a Bajnokok Ligája Év Játékosa díjat Lionel Messi és Cristiano Ronaldo előtt.

„Lehet azt vártam, hogy Cristiano Ronaldo nyerje meg a díjat, de mindent elfogadok.” -mondta Nedved a Sky Sport Italianak.

A Juve a D csoportba került az Atletico Madriddal, a Bayer Leverkusennel és a Lokomotív Moszkvával.

„Ez egy kemény csoport, nem lesz könnyű, de itt a Bajnokok Ligájában nincsenek könnyű csoportok.”

„A célunkhoz az első lépés, hogy túljutunk a csoporton. Sokat változtunk, úgy gondoljuk jobbak lettünk, új edzőnk van és új játékosok is, szerintem készen vagyunk egy jó idényre.”

„Ismerjük az Atletico Madridot, játszottunk velük a felkészülések során is és mindig nehéz Simeone ellen játszani. A Leverkusen is kemény, különösen amikor idegenben vannak.”

„A Lokomotív Moszkvában nagyon sok külföldi játékos van és hosszú hozzájuk az utazás. Sok problémával kell megküzdenünk, de magabiztosak vagyunk.”

Voltak olyan hírek, hogy Maurizio Sarri ott lehet szombaton a Napoli elleni, Serie A rangadón a kispadon.

„Ahogy már kijelentettük az a legjobb számára, ha kihagyja ezt a két meccset. Szerintem egyből ott lesz a kispadon a válogatott szünet után. A tüdőgyulladással nem lehet szórakozni, az a legjobb, ha időt hagy az ember a teljes felépülésre.”

Nedvedtől megkérdezték Paulo Dybala helyzetét és nem zárta ki az argentin játékos eladását, még úgy se, hogy egyre közelebb a szeptember 2-i átigazolási időszak zárás.

„Amíg a piac nyitva van, addig játékosok eladásán és szerződtetésén dolgozunk. Bármi megtörténhet, minden csapat azon dolgozik, hogy eladjon vagy vegyen játékosokat. Mi sem vagyunk különbek.”

forrás: football-italia